Árak

Mindenkinél egyedi, hogy mennyi támogatásra van szüksége. A tapasztalat azt mutatja, hogy 2-3 találkozó már komoly változásokat indít el, a folyamatos coaching támogatásnak pedig gyökeres átalakító ereje van. Az egyedi és bérletes árak mindkét igényt igyekszenek kielégíteni.

A coaching célja azonban mindenképp az önállóság és autonomitás erősítése, és nem a függőség kialakítása.

Egy coaching alkalom (más néven ülés) 60 perc hosszúságú.

*A karrier coaching + tanácsadás, valamint a nyelvi coaching alkalmanként 90 perc, mert ott az anyagokat is át kell néznünk pl. álláspályázat, illetve gyakorolnunk állásinterjúra vagy prezentációra, tehát nem csak coaching, hanem készségfejlesztés is biztosan történni fog.

Céges szolgáltatás esetén a kiszállás ingyenes vagy egyedi megállapodás tárgya.

Egyszeri ülések Ár/alkalom
Magánéleti coaching 12.000 Ft
Karrier coaching 12.000 Ft
Karrier coaching + tanácsadás 15.000 Ft*
Nyelvi coaching + angol nyelvi készségfejlesztés 18.000 Ft + Áfa*
Céges/Vezetői coaching – személyzet- és szervezetfejlesztés 20.000 Ft + Áfa

Nagy örömömre szolgált, hogy beszélgettél velem, s közben megmutattad, mit is jelent egy igazán kellemes Coaching beszélgetés. Rá kellett döbbennem, hogy munkámban és magán életemben is nagyon nagy szükségem van egy igazán izgalmas beszélgetésre, ahol saját magam hangján hallom meg, hogy milyen hibákat kell kijavítanom. Mint tudod számomra nagyon fontos a munkám, ami nagymértékben meghatározza a napjaimat. Tőled egy olyan segítséget kaptam abban a pár órában, ami még hatékonyabbá és sikeresebbé teszi a napjaimat. Mi több a munkatársaimnak is nagyon nagy meglepetést tudtam szerezni. Nagyon szépen köszönöm a rám fordított energiát!

Soós Ágnes

Környezetvédelem Régióvezető, Oxyprogram

A bérletek esetén kedvezőbb árakon akár 4-5 fő is igénybe veheti a szolgáltatást.

 

Bérletek Ár Leírás
Magánéleti coaching 55.000 Ft/5 alk./1 fő Fejlődési pályára állás és támogatás fél éven keresztül.
Magánéleti teljes transzformáció 95.000 Ft/10 alk./1 fő Tartós pályára állás és folyamatos támogatás egy éven át.
Barátok csomag 99.000 Ft/10 alk./max. 4 fő 4 megnevezett fő veheti igénybe külön alkalmakon, mindenki az ő egyedi problémájával kapcsolatban fél évig.
Családi csomag 99.000 Ft/10 alk./max. 4 fő A családból 4 megnevezett fő veheti igénybe külön alkalmakon, mindenki az ő egyedi problémájával kapcsolatban fél évig. Pl. szülők munkahelyi gondokkal, gyerekek pályaválasztással kapcsolatban.
Ideális munkahelyem+önéletrajz+állásinterjú (magyar) 42.000 Ft/3 alk.*/1 fő Tudni fogod mit akarsz, annak megfelelő állásokat fogsz megpályázni, lesz egy jól megírt önéletrajzod, és felkészültél a 10 leggyakoribb interjú kérdésre.
Ideális munkahelyem+önéletrajz+állásinterjú (angol) 49.000 Ft/3 alk.*/1 fő Tudni fogod mit akarsz, annak megfelelő állásokat fogsz megpályázni, lesz egy jól megírt önéletrajzod angolul, és felkészültél a 10 leggyakoribb interjú kérdésre angol nyelven.
Céges nyelvi coaching és készségfejlesztő csomag angol nyelvből 150.000 Ft + Áfa/10 alk.* Tartós nyelvtanulási kudarcok felülírása, felkészülés egyedi megmérettetésekre, üzleti tárgyalásokra, prezentációra, egyéb alkalmakra.
Céges szervezetfejlesztési csomag magyar vagy angol nyelven 180.000 Ft + Áfa/10 coaching ülés/max. 5 fő/2-4 napban tömbösítve Kiválasztott vezetőkkel, munkavállalókkal a szervezeti célok és változások megvalósulását, az egyéni fejlődést segítő coaching ülések.

 

Pin It on Pinterest