Az önelfogadás kulcsfontosságú: ha elfogadod magad, a világ is jobb lesz

Az önelfogadás lehet a kulcs egy jobb világ építéséhez. Mert, aki önmagát elfogadja, az már más embereket és élőlényeket sem fog bántani. Önmagunk elutasítása viszont állandó harcban nyilvánul meg, amit önmagunkkal vívunk. Ha pedig harcban állsz önmagaddal, hol maradna erőd egy jobb világot építeni?

bővebben

Ne a hiányra összpontosíts, ha jót akarsz magadnak!

A hiány nagyon erőteljes energiákat gerjeszt, és ez gyakran elragadja a figyelmünket. De mit jelent valójában a hiányra való fókuszálás? Hogyan ismerjük fel ezeket a mintákat a saját életünkben? Ez a feladat sokszor nehezebb, mint gondolnánk, mert szinte az egész emberi programozásunk erre épül.

bővebben

Hogyan lesz az “ÉN”-ből “MI”? (A füvészkerti Ginkgók üzenete)

Az ember alapvető szükséglete a másokhoz való kapcsolódás. Miért vágyunk erre annyira, és miért olyan nehéz ezt mégis megvalósítani? Miért taszítunk el másokat okkal vagy ok nélkül? És akkor hogyan lesz valaha az Én-ből MI? Ebben a természet ihlette írásban, ezt próbálom kicsit körbejárni.

bővebben

Ne várd meg a kiégést – vedd észre időben, ha nem jól gazdálkodsz az energiáiddal!

Magam és egy sztár sztoriján keresztül mutatom meg, milyenek azok az korai jelek, amik előre jelezhetik, ha elfolynak az energiáid, és hogy miért és hogyan érdemes már ideje korán lépéseket megtenni, hogy betömködjük ezeket a lyukakat, ezzel megelőzve a kiégést.

bővebben

Pin It on Pinterest