Gyermeknap van, és nem tudok szó nélkül elmenni a csoda mellett, amelyet a gyermekek jelentenek. Korábban azt írtam meg, hogy mit üzen nekünk a bennünk élő belső gyermek. Most pedig egy szülői üzenetet adok át minden gyermeknek, és egyben saját belső gyermekednek is, aki mindig kortalanul ott él benned, legyen bármilyen év a születési anyakönyvi kivonatodban.

——————-

Drága Gyermekem!

Imádjuk, hogy velünk vagy! Az életünkben betöltött szereped hatalmas érték. Semmivel sem tartozol, és nincs semmi, ami miatt aggódnod kéne. Különösen amiatt nem kell aggódnod, hogy megérdemled-e ezt, vagy bármi jót. MEGÉRDEMLED. Bármi is történjék. Mindattól függetlenül, hogy mi vagy mások mit mondanak neked, vagy mit akarnak tőled. Szeretünk téged, de ez a szeretet gyakran nem feltétel nélküli. Ilyenkor fájdalmat élsz át, és kevesebbnek érzed magad, ahhoz képest, mint amekkora valójában vagy. Ez sem nem a te hibád, se a miénk. Ez csupán néha a legjobb, ami tőlünk telik, mivel eredendően mi sem tudjuk, hogy hogyan szeressük magunkat feltétel nélkül.

Ám mindez nem azt jelenti, hogy ez lenne az Igazság. Mindannyian együtt járjuk az utat, s ez mégis egy magányos utazás a feltétel nélküli után kutatva. És mindeközben másoktól várjuk, hogy megadják a válaszokat, pedig a válasz legbelül van. De az élet fönt és lentjeiben túl könnyen rárakódnak régetek, és elfedik a választ a félelmek, aggódások, sérülések, remények és vágyak.

De Gyermekem, te nem csupán azért vagy itt, hogy túlélj.

Azért vagy itt, hogy kibontakozz és virágozz.
Azért vagy itt, hogy jó életet élj.
Azért vagy itt, hogy nevess, és megnevettess másokat.
Azért vagy itt, hogy szeress, és hogy szeressenek.
Azért vagy itt, hogy jól bánjanak veled, és hogy te is jól bánj másokkal.
És azért is vagy itt, hogy hibákat kövess el, és hogy több légy általuk.

Ez mind része az utazásnak, hogy saját Igazságodat megtaláld,
és ahol egyszer mindannyian egyként találkozni fogunk.

Ezért aztán itt nem lesznek győztesek és vesztesek. Itt mindannyian győzünk.

Mert az Élet édes, és te azért vagy itt, hogy megízleld.

De ne légy türelmetlen – van időd!

Nagyon szeretünk!

Szüleid

———————–

P. S. Az eredeti változat ezúttal angol nyelven született, ezért azt is publikáltam. Az angol nyelvű verziót itt olvashatod el.

————————

Szerző:

Szlávik Krisztina ACC
Coach & Akkreditált Motivációs Térkép tanácsadó
C-IQ Enhanced Skills Practitioner

Teremtő Beszélgetések – You Create Your World

Ha Neked is célod lenne az életedet vagy annak egy-egy részletét áttekinteni és újraértelmezni, lépj velem kapcsolatba! A weboldalamon vagy a hírleveleimen keresztül elérsz.

Ha szívesen olvasod az írásaimat, és szeretnéd kipróbálni, hogy milyen is egy Teremtő Beszélgetés akkor a weboldalamon vagy hírlevél feliratkozáson keresztül lépj velem kapcsolatba! Az ország, sőt a világ bármely részéről kereshetsz, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy Skype-on is ugyanolyan eredményességgel lehet dolgozni. És hogy miért kell néha más valaki is ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni? Például azért, mert az üvegen belülről bármelyikünknek kihívás elolvasni, hogy mi van a címkén 🙂

—————————————